beats by dre cheap

Galliani: "Znao sam i prije utakmice da ćemo izgubiti"

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani je nakon večerašnjeg poraza od Manchester Uniteda i ispadanja iz Lige prvaka priznao kako je očekivao poraz nakon što su njegovu momčad jučer prorijedile ozljede, ali usput nije propustio niti okriviti  za loše stanje talijanskog nogometa tamošnje financijske propise.
 http://www.realmadrid-fan.com/web/wp-content/uploads/2009/07/galliani.jpg
"Znao sam da će biti loše već jučer poslijepodne. Poveli smo u Manchester Alexandrea Pata, Alessandra Nestu i Lucu Antoninija, ali sva trojica su jučer otpali zbog ozljeda. Bez tako važnih igrača igrati protiv tako jake momčadi kakva je Manchester United je moralo biti teško. Ne vjerujem da će to utjecati na našu formu u domaćem prvenstvu. Leonardo je već napravio dobar posao u svlačionici da podigne samopouzdanje igračima." rekao je Galliani.

Nakon što su Fiorentina i Milan ispali iz Lige prvaka, a Inter sljedećeg tjedna čeka težak zadatak protiv Chelsea, Italija će vjerojatno izgubiti jedno mjesto u Ligi prvaka na račun Bundeslige.

"Problem je u stadionima. Druge zemlje su u posljednje vrijeme organizirale velika natjecanja i tom prilikom su preuredili stadione, jer se na taj način mijenja i struktura navijača koji dolaze, a time i prihodi. Nažalost u Italiji su gradovi još uvijek vlasnici stadiona i inzistiraju da tako ostane. Volio bih da ovu izjavu dajem nakon pobjede, a ne nakon poraza od 4:0, ali poenta ostaje ista. Mi moramo preurediti stadione. Ne znam koliko će vremena trebati za to. Mi smo ostali isti, a drugi su ti koji se mijenjaju. Pomislite samo da u Bologni, Bergamu i još nekim gradovima imamo stadione iz dvadesetih godina prošlog stoljeća sa otvorenim tribinama i nikome ih, iz nekog razloga, nije dozvoljeno urediti. Da Milan zarađuje sto milijuna eura po sezoni i mi bismo onda mogli napraviti ovakvu momčad." dodao je Galliani.

"Real Madrid i Barcelona kupuju sve jer oni ne moraju dijeliti svoj prihod od televizijskih prava sa drugim klubovima, dok se u Italiji on mora dijeliti sa manjim klubovima." zaključio je dopredsjednik  Milana.

DSK DEVETAK -u16
http://dskdevetak.blogger.ba
11/03/2010 21:48